تداوم بارشهای پراکنده تا نیمروز در مازندران

تداوم بارشهای پراکنده تا نیمروز در مازندران

کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران گفت:آسمان مازندران امروز دو‏شنبه ۱۶ اسفند، ابری گاهی همراه با بارندگی، در ارتفاعات مه آلود با بارش باران و برف، وزش باد وکاهش دما و از بعد از ظهر با کاهش ناپایداری پیش بینی می‌شود.
غلامپور با اشاره به اینکه دیروز بندر امیرآباد با 17 درجه دما ، گرمترین و بلده با 3 درجه زیر صفر سرترترین مناطق استان بودند افزود: بیشترین بارندگی نیزآهنگرکلای بابل 17 میلیمتر و بارش برف هم دلیر چالوس با ارتفاع 10 سانتی متر ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی ،روز‌های سه‏ شنبه و چهارشنبه با استقرار جو پایدار، آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش نسبی دما، در مناطق ساحلی و جلگه‌ای با احتمال مه صبحگاهی خواهد بود.
غلامپور وضعیت جوی مازندران را از چهارشنبه شب وروز پنج‏شنبه آسمانی نیمه ابری تا ابری گاهی با وزش باد، در ارتفاعات نیمه غربی استان ابری با بارش باران و برف و وزش باد شدید پیش بینی کردو گفت: جمعه هم در مناطق پایین دست بارش پراکنده باران و ارتفاعات بارش پراکنده برف خواهیم داشت.
به گفته وی؛ دریا نیز امروز مواج ،از امشب تا ظهر فردا نسبتا مواج و در این مدت برای فعالیتهای دریایی نامناسب است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2